Jahtas kluba AS „Latvijas jahta” pakalpojumi

Vasaras sezonā (no 01.05 līdz 31.09) jahtas osta AS „Latvijas jahta” var piedāvāt ūdenstāvvietu līdz 60 jahtām un laivām ar iegrimi līdz 3 metriem un garumā līdz 30 metriem. Turklāt, ja jahtas vai kutera īpašniekam ir savs treileris,  ir iespējama stāvvieta krastā . Jahtas un kutera nolaišana ūdenī vai tos pacelšana, ja tie ir līdz 9 metriem garumā, tiek veikti pa slīpni. Lielākus kuģus paceļ no speciālas platformas ar autokrāna palīdzību. Stāvvietas laikā, gan ūdeni, gan krastā, visas  jahtas un kuteri ir nodrošināti ar ūdeni un elektrību.

Ziemas sezonā jahtas un laivu stāvvieta  īstenojas uz jahtu ostas teritorijā un slēgtās ellingās. Jahtas un laivas uzstāda uz ķīla blokiem un piekabēm.

Jahtas ostas akvatorijā ir degvielasuzpildes stacija, kas piedāvā gan dīzeļdegvielu, gan benzīnu.

Administratīvajā AS „Latvijas jahta”  korpusā atrodas tualetes, dūšas kabīnes, veļas mazgātava, virtuve tējas un kafijas pagatavošanai, kā arī televīzija, telefons, bezvada internets un fakss.

Jahtu ostas teritorijā atrodas autostāvvieta ar 50 vietām.

Dežūrdienests strādā 24 stundas diennaktī.

Tehniskā servisa realizēšanai ir sekojošas darbnīcas:

  • Galdnieka darbnīca, kur remontē un izstrādā koka mēbeļu un koka jahtu elementus, kā arī koka korpusa kapitāls remonts.
  • Šūšanas darbnīca, kur izgatavo pārvalkus, tentus un mīksto mēbeļu, kā arī sniedz tā remontu
  • Metināšanas un mehaniskā darbnīca
  • Ellings jahtu un kuteru korpusa remontam

Pakalpojumu sarakstā arī dažāda veida virsūdeņa un zemūdeņa jahtas, kutera daļu tirīšana, jahtas un kuteru iepakošana termo plēvē.

Pasts, veikali, restorāni, sabiedriskais transports atrodas tikai 700 m attālumā no jahtkluba “Latvijas Jahta”.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Пока отзывов нет.

Leave a Reply